FAQ

 

Worden alle juwelen handgemaakt?

Al onze juwelen worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier. 

 

Is er parking voorzien nabij de winkel?

De winkel is gelegen op 50 meter van de ondergrondse parking 'Grote Markt'.

 

Hoe bepaal ik mijn ringmaat?

Download onze tabel om zelf je ringmaat te bepalen.

 

Hoe lang bedraagt de productietijd van mijn juweel?

Aangezien het juweel met de hand gemaakt wordt, bedraagt de productietijd 2 à 3 weken. Sommige juwelen zijn in voorraad, deze kunnen onmiddellijk verzonden worden. 

 

Wat is jullie verzendbeleid?

Als de betaling correct gebeurd is, versturen wij per Bpost aangetekend uw bestelling. Indien het juweel in voorraad is, bedraagt de verzendtijd 2 à 3 werkdagen. Bij het bestellen van een juweel op maat, bedraagt de verzendtijd 2 à 3 weken. Trouwringen kunnen niet besteld worden in de webshop, daarvoor maak je best een afspraak. De verzendkosten binnen België bedragen €8. Voor bestellingen buiten Europa bedragen de verzendkosten €12. 

 

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Breng ons via e-mail op de hoogte van de reden van terugzending en verzend het product met alle labels er nog aan gehecht en in de originele verpakking terug. Het juweel mag geen draagsporen of beschadigingen vertonen. Wij vragen onze juwelen steeds ook aangetekend met Bpost terug te sturen, zodat wij zeker zijn dat de juwelen veilig en verzekerd terug bij ons aankomen. De verzendings -en retourkosten zijn voor de koper. Je kan ook altijd langskomen in onze winkel in Mechelen om het juweel om te ruilen of te laten aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

 

Wanneer wordt mijn juweel niet terugbetaald?

Silverstones kan geretourneerde juwelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de labels verwijderd zijn of wanneer de juwelen door de klant gedragen of beschadigd werden. Juwelen die speciaal besteld worden voor de klant, zoals een ring op maat of een juweel met gravure, komen niet in aanmerking voor retour of terugbetaling.

 

Heb je nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op via zilvernv@gmail.com of bezoek geheel vrijblijvend onze winkel in Mechelen.