Algemene voorwaarden

 

Door een artikel bij Silverstones te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.
 

1. CONTACTGEGEVENS

Silverstones
Bruul 20, 2800 Mechelen

zilvernv@gmail.com
Ontwerp en verkoop: 0478 87 18 48
Herstellingen: 0477 275 373

BE 0630.117.047

2. PRODUCTINFORMATIE EN PRIJZEN

Al onze prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren enz. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval een bericht en de juiste informatie. Aanbiedingen zijn niet te combineren met kortingen.

3. BEVESTIGING

Als u uw e-mailadres correct heeft ingevuld, ontvangt u na uw bestelling een e-mail als bevestiging. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u besteld heeft. Al uw vragen via e-mail worden uiterlijk binnen 48 uur beantwoord, bij uitzondering van verlofdagen.

4. VERZENDING

Als de betaling correct gebeurd is, versturen wij per Bpost aangetekend uw bestelling. Indien het juweel in voorraad is, bedraagt de verzendtijd 2 à 3 werkdagen. Bij het bestellen van een juweel op maat, bedraagt de verzendtijd 2 à 3 weken. Trouwringen kunnen niet besteld worden in de webshop, daarvoor maak je best een afspraak. De verzendkosten bedragen tot 2 kg: België: €8 – Europa: €8 – Rest van de wereld: €12. De verzendings -en retourkosten zijn voor de koper. 

5. RETOURZENDINGEN

Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Breng ons via e-mail op de hoogte van de reden van terugzending en verzend het product met alle labels er nog aan gehecht en in de originele verpakking terug. Het juweel mag geen draagsporen of beschadigingen vertonen. Wij vragen onze juwelen steeds ook aangetekend met Bpost terug te sturen, zodat wij zeker zijn dat de juwelen veilig en verzekerd terug bij ons aankomen. De verzendings -en retourkosten zijn voor de koper. Je kan ook altijd langskomen in onze winkel in Mechelen om het juweel om te ruilen of te laten aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

Silverstones Mechelen kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de labels verwijderd zijn of wanneer de producten door de klant gedragen of beschadigd werden.

Artikelen die speciaal besteld worden voor de klant zoals een ring op maat of een juweel met gravure, komen niet in aanmerking voor retour of terugbetaling.

6. WETTELIJK

Alle producten die op www.silverstones.be worden aangeboden zijn legaal conform de Belgische wetgeving. Buitenlandse klanten dienen steeds de wetten in hun eigen land te consulteren indien zij twijfelen aan de legaliteit van hun aankoop in eigen land. Silverstones Mechelen kan in géén geval aansprakelijk gesteld worden indien de door ons aangeboden artikelen op een verkeerde of onverantwoorde manier gebruikt werden door de koper, evenmin bij materiële of lichamelijke schade aan derden veroorzaakt door verkeerd en/of onwettig gebruik van de artikelen op deze site.